Известие

Collapse
No announcement yet.

ОРИГИНАЛНА ламбда сонда

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ОРИГИНАЛНА ламбда сонда

Колеги, наистина тук има много информация за ламбда сондите, но не можах да намеря никъде отговор на въпроса ми: каква марка е ОРИГИНАЛНАТА ламда сонда на Алфа 146 1,6 16V TS. Колата е с шаси ZAR93000002191844 и № на двиг. AR 67601 произв. 07.1998. На пазара предлагат много модели под № 1.997.022 /DENSO, NGK, EPS и доста други, та даже и универсални/, но искам да сложа такава, с каквато излиза от завода, а моята не е оригинална и не мога да преценя.
    Ще бъда благодарен, ако получа спешен отговор!!!
    ALFA ROMEO 146 1.6 TS 16V 1998
    ПЛОВДИВ

И на мен ми е итересно каква е оригиналната и може ли да се набави І
    Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
    Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
    Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
    Mercedes Benz A170 CDI FL '01
    Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Оригиналната е Бош с номер 0258 006 021 в каталога на Бош пише superseded by 0258 006 190 Тоест номера и е сменен на 0258 006 190 с цена в магазините
      Артикулен номер: 0 258 006 190
      Наименование: ЛАМБДА СОНДА
      Допълнителна информация:

* UNI LS: 0258986615
      * Продуктова група: MKG - Бензинови системи

Препоръчителна продажна цена без ДДС: 263.96 лв.
      *** За експресна доставка на артикула, ако не е наличен на склад в България, се начислява такса в размер на 20 %.
      156 1,8 ТS 99
      Nissan Murano 2005

Comment

Колега, благодаря, ама нищо не разбрах(( К`ъв е тоя номер??? И къде е този телефон?
        ALFA ROMEO 146 1.6 TS 16V 1998
        ПЛОВДИВ

Comment

звънни белке са обади някой, без флагчетата и тел. слушалка требе да е номера на сондата

Alfa Romeo 145 1.3 Boxer, Fiat Uno 1.1 Fire, Fiat Ducato 2.5 D - Camping car

Comment

Първоначално публикувано от Tsetso
            звънни белке са обади някой, без флагчетата и тел. слушалка требе да е номера на сондата
            Извинявам се за спама..ама колеги махнете си Скайп плъгините в браузера ви...та да не си мислите че номерата на БОШ частите или квито и да е цифри в тоя форум са телефонни номера...Благодаря!
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
            Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

виж тук

http://www.meat-doria.com/en/product_meat/81001/7769

оригиналната май е фиатска
              ----------
              145 / 1.6 Boxer / 103hp--- ex
              156 1.8 ts -- momo салон , 99

Comment

Оригиналната сонда е Бош както и дебитомера и още някой части пи инжекцията защото самата инжекционна система е на Бош
                156 1,8 ТS 99
                Nissan Murano 2005

Comment

Здравейте

По повод за оригиналната ламбда сонда. И на мен ми се наложи да я сменям. И се оказа че търговците не са наясно изобщо какво предлагат. То не бяхя предложения за Bosch сонди то не бе чудо. Купих една за 245 лв. Не можах да я изтърпя и 2 месеца. Колата в началота заработи много добре, но след около 20 дни започнаха пак проблемите с високия разход и т.н. тново пари за диагностика и отново същото - за смяна е ламбда сондата. Тогава купих друга - по-обикновена за 170 лв. Няма грешка - колата си работи доста добре. Така че моят съвет е - не им вярвайте на търговците. Чист късмет си е да улучите качествена сонда. Както е и с много други части. И не си мислете че електрониката като е Bosch е много добра. Това изобщо не е така. Познавам много хора които карат немски коли с такава електроника и се оплакват постоянно. Успех
                  АЛФА РОМЕО 145 1.4 TS

Comment

Re: ОРИГИНАЛНА ламбда сонда

Първоначално публикувано от hollyman_R
                    Колеги, наистина тук има много информация за ламбда сондите, но не можах да намеря никъде отговор на въпроса ми: каква марка е ОРИГИНАЛНАТА ламда сонда на Алфа 146 1,6 16V TS.
                    http://www.clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=2645

Аз карам с тази "0258003222" за 20 лв от моргата
                    97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Ми няма таквоз чудо кат оригинална ламбда сонда!!!те са едни и същи, просто марка и цена.Ако отидеш с опел ще дадеш примерно 100 лв. ,ако кажеш че е за БМВ ще ти кажат 200!!!! Тва е!!!
                      145, 1.6 I.E. Boxer
                      Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
                      Subaru Legacy 2.5

Comment

Ай, ай, ай, на мене сега ми я сменят, 300лв - bocsh, добър ден.................... как сте?
                        Alfa 145 1.6 TS 16V '99
                        Toyota Corolla 1.4 VVTi

Comment

Working...
                        X